EDİRNE HAVSA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Türkiye Değer Ödülleri Yarışmalarında İlçemiz Okullarının Büyük Başarısı

     Öğrencilerimizde ve toplumda ahlaki değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek bilinç kazandırmak ve öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimini desteklemek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ensar Vakfı arasında imzalanan “Türkiye Değer Ödülleri” protokolü kapsamında, Türkiye genelindeki tüm resmi/özel ortaokullar ve imam hatip ortaokulları 5, 6, 7, 8 nci sınıfları ile bütün resmi/özel ortaöğretim kurumlarının Hazırlık, 9, 10, 11 ve 12 nci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler arasında, “Yardımseverlik” temasında “2015 Türkiye Değer Ödülleri” yarışma etkinliği düzenlenmiştir.

     İlimizde düzenlenen bu yarışma kapsamında, 2015 Yılı Türkiye Değerler Ödülü İl Seçici Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Şahika Erkurt Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Zehra KAYA resim kategorisinde İl Birincisi, Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Recep ÇİÇKA şiir kategorisinde İl Üçüncüsü olmuşlardır.

     Dereceye girme başarısı gösteren öğrencilerimizi kutlar, öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Fatih Caddesi Hükümet Konağı Kat 1 22500 Havsa/EDİRNE - 0(284)336 30 40 e posta havsa22meb.gov.tr / 143437meb.k12.tr

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.